Lampu Tangan Lampu Jatuh LED Kalis Letupan Lokasi Berbahaya
Lampu jatuh LED kalis letupan ini sesuai untuk kawasan kerja berbahaya yang memerlukan sumber pencahayaan yang mudah diurus. Lampu kerja ini tahan terhadap sebarang kerja.
Lampu tangan LED kalis letupan (lampu jatuh kalis letupan) ini boleh digunakan untuk pencahayaan kerja yang berkuasa dan tepat dalam kedudukan berbahaya, Sudut pancaran 180° dan 360°, menggunakan cip yang diperakui LM80, lampu LED kalis letupan 30 Watt boleh menghasilkan fluks 3900 lumen, memenuhi kerja pemeriksaan anda, sesuai untuk Kelas l, Bahagian 1, Kumpulan B, C dan D, Kelas ll, Bahagian 1, Kumpulan E, F dan G, Kelas l, Bahagian 2, Kumpulan A, B, C dan D, Kelas ll, Bahagian 2, Kumpulan F dan G, digunakan di lokasi berbahaya Kelas lll. Ia sangat tahan lama, tahan kakisan dan getaran. Suhu lampu LED jauh lebih rendah daripada lampu pijar atau pendarfluor, menghapuskan lecuran tidak sengaja yang sering dihadapi oleh mentol pijar.
Bahan:
Cangkuk: Keluli tahan karat 316, Sangkar pelindung - Keluli rendah karbon.
Kanta: kaca tempered (10mm), tahan hentakan & getaran, sangat jernih, penghantaran cahaya >90%.
Perumah: Aloi aluminium, ADC12 (tekanan tinggi), bersalut serbuk.
Bahagian pemegang: aloi aluminium di dalam + penutup getah.
APLIKASI YANG LUAS:
Rawatan air sisa, kilang penapisan minyak dan gas, pelantar penggerudian, kemudahan petrokimia, kemudahan makanan dan minuman, terowong, lampu kawasan umum yang dipasang di luar atau dalam bangunan, dan di mana terdapat wap, gas, habuk, gentian atau serpihan yang mudah terbakar.


Hak Cipta ©2026 Changzhou Magindustry Co., Ltd. Semua hak cipta terpelihara